DONOSITE BOLJE ODLUKE

Izvještavanje za menadžment

DONOSITE BOLJE ODLUKE

Report package

Da bi menadžeri mogli bolje upravljati poslovanjem, potrebna im je široka lepeza podataka i raznih analiza, zahvaljujući kojima će prepoznati trendove i donositi bolje odluke. No, svaki menadžer ima svoje specifične zahtjeve. Upravo zbog toga menadžerski izvještaji se svojom strukturom često razlikuju, te se uz pomoć iskusnog računovođe kreiraju i u potpunosti prilagođavaju vašim potrebama poslovanja.

Zašto usluga izvještavanja za menadžment? Upravo zato što su konkretne, pouzdane i ažurne informacije potrebne svakom menadžmentu za efektivno upravljanje tvrtkom i postizanje dobrih rezultata. Menadžerski izvještaji će vam koristiti za kontrolu i analizu svakog segmenta vašeg poslovanja, planiranje budućih aktivnosti, otkrivanje problema i potencijala te u konačnici utjecati na vaše poslovne odluke kojima ćete postići bolje financijske rezultate.

.

Fiscalis - računovodstveni servis knjigovodstvo zagreb savjetovanje vođenje knjiga-Fiscalis Zagreb - sastanak tima
UČINKOVITOST IZVJEŠTAVANJA

Od analize do kontrole poslovanja

Osnovni cilj usluge izvještavanja za menadžment je prezentirati sve potrebne financijske podatke. Upravo ti podaci su podloga za različite kontrole i analize poslovanja kako bi menadžment mogao donijeti najbolje moguće poslovne odluke za tvrtku.

KORAK 1Definiranje izvještaja

Prema vašim zahtjevima i potrebama zajednički definiramo oblik, sadržaj i dinamiku izvještavanja za menadžment

KORAK 2Dinamika izvještavanja

Svaki menadžer diktira dinamiku izvještavanja, a mi se kao vaš pouzdani partner uvijek pridržavamo dinamike i u dogovorenom roku dostavljamo izvještaje

KORAK 3Kvaliteta informacija

Zahvaljujući visokim tehnologijama koje koristimo u poslovanju i našem dugogodišnjem iskustvu, uvijek vam dajemo pouzdane i ažurne podatke koji su podloga su za različite kontrole i analize poslovanja

KORAK 4Upravljanje

Na temelju dobivenih izvještaja menadžment je u mogućnosti bolje upravljati financijskim, materijalnim i drugim resursima
bt_bb_section_top_section_coverage_image
Fiscalis - računovodstveni servis knjigovodstvo zagreb savjetovanje vođenje knjiga-Fiscalis Zagreb - savjeti računovodstvo
USPJEŠNIJE POSLOVANJE

Analizom do
boljih rezultata

Izvještavanje za menadžment je personalizirana usluga uz koju možete vaše poslovanje podići na višu razinu.

Za razliku od zakonski propisanih financijskih izvještaja, menadžerski izvještaji pružaju detaljnije i kvalitetnije informacije za donošenje poslovnih odluka.

Poštujući vaše želje i ideje razvoja poslovanja pomoću prilagođenih izvještaja na strukturiran i jasan način možemo vam prikazati ciljane financijske podatke (kao što su primjerice prihodi i prodaja, potraživanja i obveze, kretanje kapitala, troškovna struktura, porezi, imovina i investicije, novčani tok, i dr.)

Preglednost i istaknutost vama važnih informacija ključni su u procesu planiranja i kontrole poslovanja te u konačnici utječu na postizanje boljih financijskih rezultata.

Upravo je zato važno imati iskusnog, ali i fleksibilnog računovođu koji je spreman prilagoditi se vašim potrebama i poslovnom modelu. Tražite li računovođu koji će čuvati vaša leđa i znati odgovoriti na sva vaša pitanja, onda se javite nama. Veliki broj poduzeća s kojima surađujemo zadovoljno je suradnjom s nama pa zašto ne biste bili i vi.

Usluga izvještavanja za menadžment uključuje:

Račun dobiti i gubitka
Konsolidirani menadžerski izvještaji
Stanje kapitala
Struktura prihoda i troškova prema područjima odgovornosti
Izvještaj o novčanom toku
Starosna strukturu potraživanja i dugovanja
Stanje osnovnih sredstava
Izvještaj o ostvarivanju plana i budžeta
Fiscalis - računovodstveni servis knjigovodstvo zagreb savjetovanje vođenje knjiga-Fiscalis Zagreb - ekipe
Fiscalis - računovodstveni servis knjigovodstvo zagreb savjetovanje vođenje knjiga-Fiscalis Zagreb - ekipa
Fiscalis - računovodstveni servis knjigovodstvo zagreb savjetovanje vođenje knjiga-Fiscalis Zagreb
Fiscalis savjetovanje za osnivanje poduzeća
ŠTO KAŽU NAŠI KLIJENTI

Naši zadovoljni klijenti
rezultat su predanog rada

Pouzdan i vrijedan partner

Usluga koju nam Fiscalis pruža je kvalitetna, isporučena na vrijeme, a komunikacija sa svim zaposlenima je ugodna i konstruktivna. Stoga preporučujemo Fiscalis svima koji traže pouzdanog, vrijednog i ugodnog partnera koji zna što radi i na kojeg se možete osloniti.
MIRELA VUJAKLIJA
Forum Poslovni Mediji d.o.o.

Stručna i uvijek na vrijeme dostupna informacija

Klijent smo Fiscalisa već 3 godine, kroz koje dobivamo uvijek stručnu i pravovremenu podršku.
Suradnja i dnevna komunikacija je izuzetno ugodna i konstruktivna, zajedno nalazimo rješenja za poslovne izazove. Fiscalis smatramo poslovnim partnerom a ne samo pružateljem računovodstvenih usluga.
ANDREJA ANTOLIĆ
Mibe Pharmaceuticals d.o.o.

Usluge na visokoj razini

Usluge koje nam se pružaju su na izuzetno visokoj razini. Redovni računovodstveni poslovi su ažurni, uvijek ste nam na usluzi za bilo kakvo pitanje, sugestije i pomoć. Također, ako nam je potreban savjet, ukazivanje na promjene donesene zakonom, stručnost, a za pojedinačne slučajeve vrlo brzo dobivamo i odgovore na naša pitanja i rješavanje eventualne problematike. Zaista je zadovoljstvo surađivati.
DEJAN PAVKOVIĆ
FRKA PLUS d.o.o.

Informacije za svakodnevno poslovanje

Zadovoljan sam sa do sada ostvarenom saradnjom i kvalitetom usluga. Pored redovnih i periodičnih poslova koje za nas Fiscalis obavlja pravovremeno, moram istaći da sam ja lično, kao i moji saradnici, takođe zadovoljan time što na naše dopunske zahteve i upite vrlo brzo i operativno dobijamo povratne informacije koje nam pomažu u svakodnevnom poslovanju. Nadam se da ćemo još dugo sarađivati.
NINO GANČEV
Fluidra Adriatic d.o.o.

Djelatnici su pristupačni i prilagodljivi

Fiscalis uz računovodstvene usluge i profesionalan i individualan pristup korisniku daje i savjetodavnu podršku vezanu uz poslovne procese korisnika. Djelatnici su iznimno pristupačni i prilagodljivi potrebama korisnika te svojim znanjem i iskustvom pridonose poslovanju. Sve u svemu, vrlo ugodno iskustvo i suradnja.
VALENTINA JAKLANEC
CEI Zagreb d.o.o.

Fiscalis kao odličan izbor

U startu smo izabrali Fiscalis d.o.o. i kroz ovih 5 godina suradnje to se pokazalo kao odličan izbor. Sve računovodstvene, porezne i financijske poslove te dodatne aktivnosti vezane uz područje planiranja, praćenja i kontrole troškova, financijskih aktivnosti i izvještavanja, Fiscalis izvršava kvalitetno, na vrijeme, te potpuno u skladu sa cijelom hrvatskom zakonskom regulativom i sa najvišim domaćim i međunarodnim računovodstvenim standardima.
HRVOJE HUDIČEK
Gedeon Richter Croatia d.o.o.

Moderan poslovni partner

U vremenu kada se poslovanje i zakonski okviri učestalo mijenjaju što iziskuje permanentnu edukaciju na tržištu računovodstvenih usluga kao i poznavanje modernih tehnologija, knjigovodstveni servis Fiscalis se svojim iskustvom, kao i ekstenzivnim znanjem na području računovodstva i financija u cjelini, dokazao kao pouzdan i moderan poslovni partner. Uvijek susretljivi i ljubazni djelatnici Fiscalis-a na dnevnoj su bazi na raspolaganju korisnicima.
LAMIJA HADŽIOSMANOVIĆ
REAM d.o.o.
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

POSTAVITE PITANJE ODMAHTu smo za vas

Niste sigurni u svoje poslovne odluke? Javite nam se s povjerenjem putem kontakt obrasca ili upitom na telefon i osigurajte si miran san
Adresa
Ul. Damira Tomljanovića Gavrana 11
10 000 Zagreb, Croatia
Telefon
01/6409 575
01/6409 577
Email
office@fiscalis-cro.com

  Slažem se da se moj email čuva za slanje promidžbenih i edukativnih materijala

  KONTAKTKontakt podaci
  Računovodstvene usluge za vaš uspjeh i uštede u poslovanju.
  NAŠ UREDGdje nas možete pronaći?
  karta hrvatske linije fiscalis zagreb hrvatska - Copy
  Zagreb, Hrvatska
  Ul. Damira Tomljanovića Gavrana 11
  PRATITE NASFiscalis na mrežama
  Pronađite nas na društvenim mrežama i budite uvijek u toku s novim zbivanjima
  KONTAKTKontakt podaci
  Računovodstvene usluge za vaš uspjeh i uštede u poslovanju
  NAŠ UREDGdje nas možete pronaći?
  karta hrvatske linije fiscalis zagreb hrvatska - Copy
  Zagreb, Hrvatska
  Ul. Damira Tomljanovića Gavrana 11
  PRATITE NASFiscalis na mrežama
  Pronađite nas na društvenim mrežama i budite uvijek u toku s novim zbivanjima

  Copyright by Fiscalis. Sva prava pridržana.

  Copyright by Fiscalis. All rights reserved.