TKO SMO

Fiscalis je jedna od istaknutijih tvrtki u Hrvatskoj specijaliziranih za pružanje računovodstvenih, poreznih i financijskih rješenja za male i srednje poduzetnike, inozemne podružnice, obrtnike, slobodna zanimanja te neprofitne organizacije. Fiscalis predstavlja iznimno stručan, mlad i dinamičan tim s misijom stvaranja dodane vrijednosti svojim klijentima.

KAKO RADIMO?

Naši su klijenti prepoznali kvalitetu i predanost visokim poslovnim standardima, ali i posebnu pažnju koju posvećujemo svakom korisniku naših usluga. S ponosom vam jamčimo da se naša usluga temelji na godinama naprednog usavršavanja i stručnog iskustva. Naše neprestano ulaganje vremena i resursa u kontinuirano profesionalno obrazovanje i sveobuhvatne poslovne odnose je pokazatelj naše predanosti k izvrsnosti.

Vjerujemo u vrijednost odnosa. Na svaki odnos s klijentom gledamo kao na partnerstvo i uvjereni smo da je naš uspjeh rezultat vašeg uspjeha.

TEMELJNE VRIJEDNOSTI

POVJERENJE

Povjerenje naših klijenata – utemeljeno na partnerstvu, poštovanju, pravednosti, vjerodostojnosti i naše predanosti, od temeljne je važnosti za uspjeh u svim našim angažmanima.

LJUDI

Naši zaposlenici – njihova strast prema misiji, intelektualni kapital, kreativnost i know how čine naš ugled i jamče uspjeh naše tvrtke.

KVALITETNA USLUGA

Kvaliteta u svemu što radimo – s težnjom k izvrsnosti, stvaranjem vrijednosti i inovacija nastojimo pružiti najbolju vrijednost našim klijentima i uvijek poboljšavati sve segmente našeg poslovanja.

KONTAKTIRAJTE NAS

O nama

Start typing and press Enter to search